Meidän suosikki pikavipit vuodelle 2018

Ensilaina jopa 700€
Ikäraja 18v
Ikäraja 21v
Ikäraja 20v
Ikäraja 20v

Vertaa halvin pikalaina heti tilille jopa ilman korkoa

Valitse alapuolelta sinulle sopivin pikavippi summa ja voit vertailla suosituimpia vippejä kyseisestä summasta

Valitse alapuolelta sopiva lainasumma ja hae nopea, helppo ja jopa koroton pikavippi 50 – 1000€ heti tilille myös 18 ja 19 vuotiaalle

LAINAPALVELULAINATTAVAT SUMMATIKÄRAJAHAE TÄSTÄ
10 - 2000€21vHae tästä!!
10 - 2000€21vHae tästä!!
100 - 2000€18vHae tästä!!
100 - 2000€19vHae tästä!!
500 - 50 000€20vHae tästä!!
500 - 50 000€20vHae tästä!!
1000 - 50 000€20vHae tästä!!
10 - 2010€20vHae tästä!!
10 - 2000€21vHae tästä!!
50 - 3000€19vHae tästä!!

 

Pikavippi on nopea ja helppo laina, jota voi hakea jopa 18v. Pikavippiä saa usein täysin ilman kuluja heti tilille ja sen hakeminen on erittäin helppoa. Pikavippi on myöskin erittäin joustava laina, sillä sitä on mahdollista hakea pitkällä- kuin myös lyhyellä takaisinmaksuajalla. Me olemme halunneet tarjota sinulle vuoden 2017 parhaan pikavippivertailun, jonka avulla sinä onnistut hakemaan edullisen ja luotettavan pikavipin nopeasti tilille netistä. Valitse siis alapuolelta juuri sinulle mieleisin lainasumma tai tarkista tämän hetken parhaat kuluttomat pikavipit, joita voi hakea täysin ilman kuluja. Löydät möyskin kaikki parhaat uudet pikavipit 2017 ja voit nopeasti huomata kuinka rahat kilahtavat tilillesi.

 

(Mikäli lainantarpeesi on suurempi kuin 1000€, niin kulutusluotto tarjoaa sinulle lainaa jopa 50 000€ asti pitkällä takaisinmaksuajalla.)

Hae nyt uusi koroton nopea ja helppo pikavippi ilman korkoa 

Koroton pikavippi on kuin ilmainen, sillä tästä pikalainasta sinulle ei koidu mitään ylimääräistä maksettavaa. Voit siis hakea pikalainaa täysin ilman korkokuluja se onkin ehdottomasti paras pikavippi ensilainaa haettaessa. Alapuolelta löydät kaikki vuoden 2017 korottomat pikavipit, joiden joukosta voit valita sinulle parhaan. Parhaimmillaan voit hakea lainaa jopa 4000€ ilman kuluja. Tyypillinen kuluton pikavippi on kuitenkin 100 – 1000€, voit tutustua niihin kaikkiin alapuolelta.

Hae alapuolelta sinulle sopivin pikavippi ilman korkoa heti tilille ilman vakuuksia

Vuoden 2017 kuumin pikavippivertailu

Vertaa sinulle paras pikavippi netistä

Paras pikavippi on oikeasti edullinen ja vaivaton apu odottamattomiin menoihin

Joustoluotto taikka luotto on varmasti ratkaisu silloin, mikäli arjessa pomppaa tärkeitä menoja: sairaalareissu, asuntovaunun remppaaminen, lento Espanjaan. Valitsemasi vipin lainaaminen ei siis olekkaan tuossa tilanteessa haaste, sen sijaan se mistä pikavippiä tulisi takuulla ilman kuluja että vauhdikkaasti.

Hyvä onnisesti pikavippivertailun kautta voit vertaamaan joutuisasti sekä nopeasti sopivimman luoton sinun tapaukseen. Tarkista lainoista mieluisin, lähetä pikavippihakemus ja vastaanotat päätöksen ripeästi. Vastaanotat useimmiten vipin ripeästi mikäli olet täyttänyt vippihakemuksen. Olet kykenevä pyytämään lainaa vastuullisesti ja vamasti nopeasti perustamamme pikalainavertailun avustuksella. Tarkista luotettavin tarjous ja tallenna meidät lisäksi kirjanmerkkeihin, jotta saat varmasti parhaat pikalainat markkinoilla!

Pikalaina nopeasti ja ilman korkoja justiinsa milloin pikalainaa eniten kaipaat

Pikavippi ilman kuluja on laina, mihin ei vaadita esim toista ihmistä tai omaisuutta vakuudeksi. Lainaa on normaalisti aidosti erittäin helppoa hakea, koska muutama poikkeusta lukuunottamatta et tottavie tarvitse vakuuksia lainataksesi vippiä. Koroton laina ei siis lähelläkään tarkoita sitä, etteikö sinulta udeltaisi taikka edellytettyäisi yhtään faktoja pikavipinhakemiseen. Lainaajilla on normaalisti yhtenäiset säännöt vipin saamiseksi ja nämä ovat esimerkiksi riittävät tulot ja kunnossa olevat luottotiedot.
Esimerkki vakuudellisesta luotosta on pankista lainattava opintolaina. Asuntolainassa usein omistamasi asunto on vakuutena osalle summasta. Mikäli et jostakin syystä voi palauttamaan lainaa, siirtyy vakuus pankille, joten tämän tyylisessä vipissä koti. Vakuudelliset vipit onkin näin tavallisesti turvallisempia lainanantajalle, sillä lainanhakijalla pitäisi aina olla pieni vakuutus lainalleen.
Näin ollen vakuudetonta vippiä pidetään jonkin verran tyyriimpänä.

Mikäli lainaa tarjotaan ilman vakuuksia, niin tämä käsittää monesti isompaa pelkoa siitä kuinka vippi varmasti maksetaan lainapalvelulle ajallaan. Siksi lyhyillä pikalainoilla on kalliimpi korko. Miten tiedetään, niin pikalainanhakijat eivät läheskään aina täytä luoton sääntöjä ja tämä aiheuttaa ongelmia lisäksi lainaajalle. Kymmenistä väärinkäytöksistä ja pulmista johtuen vippiä ajaudutaan lainaamaan isommalla korolla, että vaikeuksista koituvat maksut saadaan katettua.
Kun tahdot kysyä pikavippiä vakuuden kanssa, niin myöskin se luonnistuu osassa tarjoamissamme lainoissa. Kun pyydät vakuudellisen pikavipin, näin vastaanotat samalla halvemman koron. Vakuudellisen summan pyytäminen kykenee kestää hiukan pidempään, kun vakuuksien olemassaolo tulisi tarkistaa.

Vakuudellisiin lainatapohin voi ojentaa vakuudeksi esimerkiksi televisiotasi taikka toista kiinteää omaisuutta. Mieluusti vakuutena kuitenkin käytetään toista henkilöä. Henkilötakauksella ajatellaan sitä, miten sinulla on ystävä tai sukulainen takaamassa, että hoidat pikavippisi yritykselle. Tämän tyylisessä vipissä lainanhakeminen hidastuu, koska luotonantajan tulisi tsekata niin ikään takaajan maksuvalmius sekä kaikki tarvittavat ehdot.
Takaajasi junailee menot tässä vaiheessa, että sä et jostain syystä sitä tilitä ajallaan.

Pyydä nopeasti edullista pikalainaa kuluitta heti tilille netistä

Lainan saaminen nopeasti on vaikeaa, koska nykyään laki vaatii lainaajia tarkistamaan lainanhakijoiden tulot ennen vipin myöntämistä. Vaikka pikavippi heti tilille tulisikaan, on se siitä huolimatta mahdollisuus lainata hyvin helposti, itse asiassia alle päivässä.
Sinun on mahdollista taata pikalainan nopean hyväksymisen liittämällä heti pikalainaa pyydettäessä kaikenlaiset mahdolliset ehdot palkastasi. Älä myös kysy isompaa lainaa kuin todenteolla tarvitset sillä todennäköisesti pienempiä vippejä saa lainattua nopeammin kun isompia vastaavia.
On saatavilla lisäksi niin sanottu joustoluotto, mistä on mahdollista pyytää luottoa täsmälleen kyseiseen aikaan kuin itse haluat ja rahat on samantien käytössäsi.
Tälläista lainaa ole mahdollista samoin luonnehtia pikavippinä. Joustoluotto tuo sulle toteutuksen anoa luottoa sinulle justiinsa kun sitä eniten tarviit. Joustoluoton hakeminen etukäteen on parasta, kun itse summan pyytäminen onkin korotonta, tilität vasta käyttäessäsi rahaa. Silloin kun sulla tulee hetkiä, kuinka tarvitset pikalainaa nopeasti, pyydä joustoluottoa etukäteen.
Mikäli tahdot pikalainaa heti tilille, niin on hyvä pyytää pienehköjä lainoja mitkä tyypillisesti lainataan runsaasti edullisemmin. Sitten kun luotolla todella on siis kiire, niin vältä kulutusluotot sekä vertaislainat, ripeimmän lainapäätöksen saat joustoluotoista sekä pikavipeistä.

Älä tilitä ilman syytä liikaa sen sijaan etsi vertailullamme luotettavimmat pikalainat 2016

Luotoista jutellessa väläytellään usein uudistetuista ehdoista ja miten nämä koituu pian hävittämään kaikki vipit. Me ei kuitenkaan usko luottojen häviämiseen, sen sijaan uusia luottojailmenee kyllä olemaan tarjolla lisäksi tulevaisuudessa. Lainojen kieltäminen ei monesti olekkaan paras idea pienentää velkaantumista. Pikalainojen asemaan tulisi vauhdikkaasti uusia lainoja, joista pikavippiä haettaisiin sen jälkeen.
Lähi aikoina onkin ollut selvillä selvä trendi, kuinka pikavippien summat ovat huomattavasti suurempia niin kuin ennen lakimuutosta. Nyt suurin osa pikavippiä lainaavista lainaajista tarjoaa yli 2000 euron luottoja. Lainasummat päätyivät suureeen nousuun välittömästi kolmen kevään takaisen pikavippilain jälkeen. Siinä tapauksessa että pankeilta kysytään lausuntoja, niin he ovat tottakai ankarasti luottoja vastaan. Totuus siitä huolimatta esittää usein, miten pikalainat oikeasti on jossakin paikassa paljon ekonomisempi sekä käytännölisempi vaihtoehto kun lainanantajan tarjoavat vipit.

Älä ilman syytä aja itseäsi isoihin huoliin

Moni pohtii usein pikalainan hakemista vipin sekä kulutusluoton väliltä. Kukaan ei pysty tarjota siihen pulmaan täydellistä ratkaisua, vaihtoehtoisesti päätös tulee laatia sinun harkinnan mukaan. Luotto on määrältään suurempi eli luotto-ajaltaan pidempi kuin se. Pikkaseen eli akuuttiin ongelmaan luotto onkin tunnetusti se aito tapa.
Jos haet luottoa, joten sinulta vaaditaan normaalisti sen lisäksi yksityiskohtaisempia tietoja. Jos mielit luottoa hiukan löysemmillä säännöksillä, niin ota pikalainaa.

Parhaat pikalainat 2017

Ilmainen pikavippi välttää sinut usealta vakavemmalta vaivalta oikein haettuna

Pystyt silloin tällöin ajautua tilanteeseen milloin vippiä olisi tarpeen saada erityisesti tänä iltana elikä tämän tyylisessä tilanteessa laina saattaa välttämään itsesi isommilta vaikeuksilta. Silloin kun päädyt kysymään pikavippiä, on todenteolla hyvin viisasta tarkistella vähän luottoja että et tilitä pikavipistäsi rutkasti.

Hyvä onnisesti lainavertailun avituksella voit kilpailuttamaan heti tilille sekä jopa ilman kuluja parhaimman pikavipin oman tapaukseen. Sinun pitää vain katsoa summa sekä tuon jälkeen verrata sopiva laina taulukosta. Saat tavallisesti lainan ripeästi kunhan olet täyttänyt vippihakemuksen. Oot valmis pyytämään vippiä riskittömästi ja vamasti nopeasti perustamamme vippivertailun tuella. Mikäli haluat tulevaisuudessakin taata sulle takuulla suosituimmat vaihtoehdot, niin vieraile palveluamme myöskin tulevaisuudessa milloin oot rahan halussa.

Vertaa sinulle kevään 2017 suosituimmat pikalainat vamasti kannatavimpaan hintaan

se tunnetaan tyypillisesti siitä, miten sitä myönnetään tyypillisesti ilman vakuuksia. Lähes kaikki lainat ovat lainoja, missä ei vaadita vakuuksia. Muistathan, että vakuudettomalla pikalainalla ei tarkoiteta vippiä, jossa ei siis tarvitse esittää tulotasoasi. Kaikki lainaa lainaavat pikalainayritykset haluavat nykyään todistuksen kuukausituloista.
Esimerkki vakuudellisesta lainasta on pankista kysyttävä yrityslaina. Asuntolainassa normaalisti oma asunto toimii vakuutena osalle lainasummasta. Vakuudellisessa lainamuodossa vakuutus siirtyy pankille, silloin kun lainanottaja ei kykene maksamaan rahaa sovitusti lainaajalle. Lainavakuus siis onkin lainanantajan vakuutus tilanteissa, joissa asiakas ei kykene maksamaan vippiänsä yritykselle.
Tästä syystä vakuudeton luotto sisältää huomattavasti enemmän kuluja pankille.

Silloin kun lainaa on tarjolla ilman vakuuksia, niin se merkitsee useimmiten isompaa uhkaa epäilystä miten luotto erittäin maksetaan lainapalvelulle ajallaan. Korkea riski tuo sen, miten lainoilla on kanssa tavallista kalliimpi korko. Silloin tällöin pikavippejä ei aina tilitetä lainapalvelulle sovitun mukaan joten tästä saattanee syntyä suurehkoja haastetta kanssa lainaajalle. Ihmiset, ketkä eivät tilitä pikavippejään lainaajalle sovitun mukaan synnyttävät myös korkojen kasvamista koska he tekevät menoja lainapalvelulle.
Parille sivullamme esitellyistä paikoista saatetaan tarjota myöskin vakuuksia. Vakuudellinen luotto tarkoittaa tietenkin samoin pienempää korkoa. Vakuudellisen rahan saaminen tosin on mahdollista kestää hieman kauemmin, koska vakuuksien olemassaolo pitää tarkistaa.

Sitten kun mielit tarjota vakuutta, aivan niin sulla tulisi olla jotakin tarpeeksi isoa kiinteää omaisuutta. Normaali vakuutus on kuitenkin toinen henkilö. Tämä merkitsee monesti, sitä kuinka ystäväsi taikka muu perheenjäsen vakuuttaa sen kuinka maksat lainan lainaajalle ajallaan. Henkilötakaajan informaatiot syynätään lainanhakuprosessissa eli kunhan ehdot on moitteettomat, saat rahaa.
Sitten kun jätät luoton hoitamatta, pikavippisi henkilötakaaja joutuu sen palauttamaan.

Pikalaina pystyy pelastaa sinut kymmeneltä suuremmalta ongelmalta järkevästi lainattuna

Luotot tunnetaan ripeinä pikavippeinä joten ne onkin huomattavasti vauhdikkaampia kuin vakuudelliset vaikkakin niin ikään lainan hakijan palkka muistetaan katsoa ennen mitä pikalaina voidaan teille myöntää. luotto on siitä huolimatta edelleen hyvin helppo luottomuoto, sillä laina myönnetään usein siitä huolimatta samana päivänä sen pyytämisestä.
Jotta vippi annettaisiin takuulla helposti, liitä palkkatiedot- tai tulotodistus sähköisessä muodossa sitä vaadittaessa. Älä missään nimessä kysy suurempaa vippiä kuin oikeasti tarviit koska tietysti pienempiä lainojaa saa pyydettyä vaivattomammin mitä pidempiä vastaavia.
On tajolla lisäksi niin sanottu joustoluotto, josta pystyy nostaa vippiä juurikin kyseiseen aikaan kun sinä tahdot ja rahat on samantien tilillä.
Tämä on tilityyppinen vippi. Tililtäsi sinun on mahdollista hakea luottorajaan saakka nostoja missä tilanteessa hyvänsä. Voit avata Joustoluoton vaikkapa pahanpäivän varalle, koska tällaisessa luotossa palautat menoja vasta sitten kun pyydät pikavippiä tililtäsi. Joten sitten kun saatat tulevaisuudessa pyytää vikkelästi rahaa, näin kannattaa pyytää joustotili välittömästi valmiiksi.
Mitä pienempi laina on mielessäsi, tätä helpommin vipin voi hakea nopeasti tilille. Tärkeissä tilanteissa ei kannatakkaan kysyä useamman tuhannen euron kulutusluottoa, jonka maksamiseen tuhlautuu huomattavasti pidemmän aikaa.

pikalaina on varmasti hyvä ja helppo metodi yllättäviin huoliin

Useat ovat ajatelleet, onko pikavipeillä tulevaisuutta johtuen lain muutoksista. Me emme kuitenkaan usko vippien katoamiseen, vaihtoehtoisesti uusia luottojapomppaa kyllä olemaan tarjolla lisäksi tulevaisuudessa. Monet tahtoo vippien säännöstelyä velkaantumisen pienemisellä, vaikkakaan varmasti nämä ei tapahtuisi kovin suoraviivaisesti. Pikavippien tilalle pomppaisi nopeasti uusia lainamuotoja, mistä lainaa lainattaisiin sen jälkeen.
Tulevaisuudessa pikavippien summat on mahdollista pienentyä, vaikkakin summat tulevat suurenemaan. Siinä joissa muutama vuosi sitten haluttiin lähinnä pelkästään jokusen tonnin luottoja, niin tällä hetkellä suositaan melkein muutamankin tuhannen euron luottoja. Ennen lakia tämä on ollut suhteellisen epätavallista. Silloin kun pankeilta tarvitaan mielipiteitä, niin he ovat tietenkin ankarasti vippejä vastaan. Elämä joka tapauksessa osoittaa useasti, että pikalainat oikeasti on jossakin tilassa merkittävästi edullisempi että käytännölisempi apu mitä pankin myöntämät lainat.

Lisäksi 18 vuotias kykenee pikalainaa luotettavasti

Tavallisesti pankit lainaavat pikalainaa sekä joustoluottoa, minkä väliltä päätös tuleekin suorittaa. Kukaan ei pysty tarjota tähän kysymykseen oikeaa ratkaisua, sen sijaan päätös pitää pohdiskella oman tarpeen mukasesti. Jos keskustellaan kulutusluotosta, niin monesti ajatellaan usean tuhannen euron luottoa jota maksetaan lainaajalle useampi vuosi. Pikavippi käy mainiosti vaikkapa odottamattoman sekä yllättävän laskun maksuun, missä taas kulutusluotto suurempaan ostamiseen, kuten esimerkiksi autoon.
Luotto vaatii useimmiten vakuudet tuloista tai takuun luotolle. Pikalainaa on huomattavasti helpompi lainata, johtuen lainan vähemmästä summasta.

Pikalainavertailu takaa sinullekin ehdottomasti parhaat hinnat

Saatat välillä päätyä hetkeen jossa lainaa olisi paras lainata juuri tällä hetkellä eli tässä paikassa pikalaina voi pelastaa sinut vaikeammilta vaikeuksilta. Valitsemasi pikavipin lainaaminen ei ole tällaisessa asemassa vaikeaa, vaan se mistä sitä hakisi todella ilman korkoja ja heti tilille.

Onneksi vippivertailun tuella kykenet katsomaan vikkelästi että jopa ilman korkoja parhaimman pikalainan sun tilanteeseen. Lainavertailulla voit hakea joutuisasti näkyviin edullisimmat pikavipit valitsemastasi etsimästäsi lainasummasta elikä te löydät juuri parhaan pikalainan sulle. Vastaanotat normaalisti luoton nopeasti mikäli olet tehnyt hakemuksen. Älä näin nyt vitkastele, vaan hae miettimättä pikavippi, mikä on toimiva juurikin sun tarpeisiin. Tämän saitin avustuksella tuut joka kerta vertaamaan markkinoiden luotettavimmat että edullisimmat vipit nopeasti ja varmasti kätevästi.

Lisäksi 18v pystyy hakeamaan halpaa ja nopeaa pikavippä 24h

luotto muistetaan usein siitä, kuinka sitä voi lainata aina ilman mitään vakuuksia. Aivan tyystin korkokuluja voi olla mahdollista lainata melkein mikä tahansa luotto. Tulee olla silti asiallista tietää, että kuluton ei siis tarkoita sitä että rahaa lainaisi ilman palkkoja taikka menetetyillä luottotiedoilla. Kaikki lainaa tarjoavat lainapaikat pyytävät nykyään todistuksen kuukausituloista.
Esimerkki vakuudellisesta luotosta on pankista haettava asuntolaina. Normaalisti asuntolainassa jätetään vakuudeksi ostamasi koti. Vakuudellisessa lainamuodossa vakuutus siirtyy pankille, sitten kun asiakas ei voi maksamaan takaisin lainaa palkkapäivänä lainaajalle. Vakuudelliset lainat ovatkin tähän tapaan paljon turvallisempia lainapalvelulle, koska lainanhakijalla pitää joka kerta olla jonkin sortin vakuutus luotolleen.
Vakuudeton pikalaina onkin tyyrimpää

Mikäli lainaa löytyy ilman vakuuksia, niin se käsittää tavallisesti suurempaa riskiä epäilystä miten laina oikein maksetaan lainapalvelulle ajallaan. Iso riski tuo tämän, kuinka pikavipeillä onkin samoin perinteistä kalliimpi korko. Valitettavasti pikalainoja ei aivan makseta lainanantajalle kuten pitää joten tästä saattanee syntyä merkittäviä haastetta myös lainapalvelulle. Kunhan vain kaikenlaiset asiakkaat pystyisivät maksamaan takaisin lainansa lainapalvelulle, olisi lainaajilla pienehkömpi riski antaa pikavippiä elikä tätä onnistuttaisiin myöntämään edullisemmalla korolla.
Joillekin sivullamme tarjotuista lainaajista voi tarjota myös vakuuksia. Vakuudellinen vippi käsittää tottakai myös pienempää korkoa. Haittana on, miten vakuudellista lainaa ei myönnetä heti tilille koska pankki täytyy ekana tarkistaa vakuukisiesi todenperäisyyden.

Vakuudeksi saattaa tarjota kiinteää omaisuutta, kuten vaikkapa kultaa. Normaali vakuutus on kuitenkin toinen henkilö. Tämä kuvaa useimmiten, sitä miten frendisi taikka muu perheenjäsen takaa sen että maksat pikavipin pankille sovitusti. Henkilötakaajan informaatiot tsekataan lainanhakuprosessissa ja kunhan ehdot ovat kunnossa, saat lainaa.
Mikäli jätät vipin palauttamatta, vippisi henkilötakaaja joutuu sen hoitamaan.

Näinä päivinä netistä luonnistuu mieleinen pelastus aivan jokaiselle

Lainatkaan eivät enään tänä päivänä koidu tilillesi aivan aikailematta, koska vippien ottamiseen tarvitaan kiinteät kuukausitulot jotka myöskin katsotaan ennen pikavipin antamista. Vippiä on mahdollista edelleen kuivailla erittäinkin toimivana lainamuotona, sillä lainanhakuhetkestä ei normaalisti mene edes tuntia kun rahat ovat jo tililläsi.
Sinun on mahdollista taata vipin jouhevan hyväksymisen toimittamalla heti lainaa pyydettäessä kaikki mahdolliset tiedot palkastasi. Pienemmät pikalainat myönnetään todennäköisemmin heti tilille, siis hae lainaa tarkalleen sen summan, kun tarvitset.
On oikeasti olemassa myös erilaisia luottomuotoja, joissa saat itsellesi oman tilin mistä pikavippiä voi nostaa ennenkaikkea silloin kun itse haluat.
Vaikka tämän tapainen laina on jonkin verran erityylinen, aivan niin kyseessä on siitä huolimatta pikavippi. Se tuo sulle toteutuksen pyytää vippiä itsellesi täsmälleen kun sitä eniten haluat. Joustoluoton pyytäminen etukäteen onkin fiksua, kun itse pikavipin saaminen onkin kulutonta, maksat vasta käyttäessäsi lainaa. Joustotili voi olla loistava kysyä heti huonon päivän varuiksi elikä tällä tavalla mikäli eräänä päivänä tarvitset vippiä, joten sulla on tähän jo vastaus valmiina.
Huomaa myöskin että pienemmät summat on tänä päivänä hyvin paljon vaivattomampaa hakea pikaisesti sinulle. Hätäisissä tilanteissa ei siis kannatakkaan kysyä useamman tuhannen euron kulutusluottoa, minkä maksamiseen häviää suuresti pidemmän aikaa.

Tarkista käyttöösi vuoden 2017 suosituimmat pikalainat vamasti halvimpaan hintaan

Luotoista puhuttaessa varoitetaan aina uudistetuista lakimuutoksista ja miten tällaiset tulevat pian tappamaan kaikenlaiset lainat. Todennäköisesti vakavaraisimmat ja vastuuntuntoiset lainanantajat jatkavat palveluaan ja tuotteitaan jatkossakin. Moni selittää pikavippien sääntelyä velkaantumisen välttämisellä, vaikkakaan varmastikaan jutut ei tapahtuisi mitenkään suoraviivaisesti. Lainojen asemaan tulisi heti eri lainamuotoja, mistä vippiä kysyttäisiin tämän jälkeen.
Jatkossa vippien summat voivat huveta, vaikka lainasummat tulee kasvamaan. Tänä päivänä suurin osa lainaa lainaavista vippipalveluista tarjoaa yli 1500 € lainoja. Tuon käänteen teki parin syksyn takainen merkittävä vippilaki muutos, Useasti kaikein eniten negatiivistä ilmapiiriä luottoja vastaan levittävätkin suuret pankit. Nopealla tarkastelulla saatetaan silti nähdä, kuinka pikalaina on mahdollista olla paljon edullisempi metodi monessa tapauksessa.

Hae sulle vuoden parhaat pikavipit vamasti edullisimpaan hintaan heti tilille

Usein lainantarjoajat tarjoavat pikavippiä että joustoluottoa, joiden väliltä valinta pitää pohtia. Yksikään ei pysty antaa tähän kysymykseen toimivaa ratkaisua, sen sijaan valinta täytyy laatia sinun tarpeen mukasesti. Kulutusluotolla ajatellaan useimmiten pariksi vuodeksi haettavaa pitkää pikalainaa. Milloin taasen tarvitaan pikkaista elikä edullisesti palautettavaa rahaa, niin haetaan mieluusti vippi.
Todennäköisesti luoton hakemiseen pyydetään myös hiukan isompia kiinteitä tuloja. Vippi lainataan helppoudensa vuoksi todennäköisemmin.

Haluatko luotettavaa pikalainaa 24h takuulla joutuisasti tilille ?

Jos saat suuria menoja elämässäsi, joten mahtanet niin ikään päätyä pohtimaan olisiko luotto sinullekin toimiva päätös. Itse vipin pyytäminen ei siis olekkaan tällaisessa tilanteessa vaikeaa, vaan se keneltä sitä saisi oikeasti ilman korkoja että vikkelästi.

Pelastus on meidän sivun pikalainavertailu. Vertaile vipeistä paras, täytä hakemus ja saat luottopäätöksen vauhdikkaasti. Otat vastaan pääsääntöisesti lainan heti tilille kun vain oot tehnyt pikavippihakemuksen. Nyt on todenteolla hetki selvittää todella sulle oikea vippi. Meidän webbisivumme avulla tulet jatkossakin vertaamaan suomen parhaat että edullisimmat luotot pikaisesti sekä takuulla helposti.

Kysy heti pikalainaa luotettavasti heti

vippi tunnetaan tyypillisesti siitä, että sitä myönnetään aina ilman mitään kuluja. Melkein kaikki luotot on vaihtoehtoja, missä ei kysytä vakuuksia. Huomaathan, että vakuudettomalla pikavipillä ei siis tarkoiteta pikalainaa, missä ei pidä osoittamaan tulotasoasi. Lainaajilla on normaalisti yhtenäiset edellytykset luoton saamiseksi ja nämä on vaikkapa säännölliset kuukausitulot ja moitteettomat luottotiedot.
Silloin kun puhutaan vakuudellisista pikalainoista, siinä määrin monesti halutaan sanoa pankista pyydettäviä luottoja, kuten esimerkiksi yrityslaina. Asuntolainassa usein omistamasi koti on vakuutena osalle lainasummasta. Jos et jostakin syystä voi maksamaan takaisin vippiä, vaihtuu vakuus pankille, elikä tällaisessa lainassa koti. Lainavakuus täten on lainanantajan vakuutus tapauksissa, missä lainanhakija ei onnistu maksaa lainaansa takaisin.
Vakuudeton luotto onkin tyyrimpää

Sitten kun pikalainaa löytyy ilman vakuuksia, niin se tarkoittaa monesti suurempaa riskiä epäilystä miten vippi oikeasti maksetaan lainapalvelulle ajallaan. Sen takia lyhyillä pikalainoilla on suurempi korko. Kuten muistetaan, niin pikalainanhakijat eivät tänä päivänä noudata luoton sääntöjä ja tämä aiheuttaa ongelmia lisäksi pankille. Niistä väärinkäytöksistä ja vaikeuksista johtuen luottoa ajaudutaan tarjoamaan kalliimmalla korolla, että vaikeuksista koituvat kulut saadaan katettua.
Sitten kun tahdot lainata vippiä vakuuden kanssa, siinä määrin samoin se onnistuu muutamassa listaamissamme vipeissä. Tällöin luottoa voi hakea edullisemmalla korolla. Silloin kun tykkäät sukkelaa luottoa, niin tähän vakuudellinen vippi ei ole kannattavinta sillä se annetaan jonkin verran hitaammin kuin vakuudeton.

Vakuudellisiin luottoihin voi tarjota vakuudeksi muunmuassa taloasi tai toista kiinteää omaisuutta. Paljon vakuutena siitä huolimatta käytetään toista ihmistä. Tämä käsittää useimmiten, sitä miten kaverisi taikka joku perheenjäsen vakuuttaa sen että palautat pikalainan yritykselle ajallaan. Henkilötakaajan informaatiot tarkistetaan lainanhakuprosessissa joten kunhan tiedot on moitteettomat, saat vippiä.
Mikäli jätät lainan hoitamatta, pikalainasi henkilötakaaja joutuu sen hoitamaan.

Pikavipinhaku saattaa olla niin ikään simppeliä ja luontevaa

Pikalainat kuvaillaan ripeinä vippeinä joten ne ovatkin reippaasti vauhdikkaampia kuin vakuudelliset vaikka myös lainan hakijan palkkatiedot pyritään vilkaista ennen kun luotto on mahdollista sulle antaa. Vaikkei laina heti tilille tulisikaan, on se kuitenki tavallista lainata suhteellisen helposti, vieläkin alle 24 tunnissa.
Saatat hoitaa vipin vikkelän myöntämisen lähettämällä heti luottoa haettaessa kaikki mahdolliset tiedot tuloistasi. Sitten kun tahdot hoputtaaa entisestääkin lainan tilittämistä, nin älä kysy ollenkaan isompaa lainasummaa pikalainaa kuin sulla oikeasti on välttämättömyys ja näin on helpompaa että luotto maksetaan sulle heti.
On oikeasti olemassa myös erilaisia vippejä, missä löydät käyttöösi oman tilin josta rahaa on lupa pyytää juuri silloin kun itse haluat.
Tämän tyylistä vippiä pystyy lisäksi miettiä pikavippinä. Tällaisessa lainamuodossa voit hakea nostoja juurikin haluamasi summia mihin hyvänsä aikaan. Joustoluoton hakeminen ennakkoon on parasta, sillä itse pikavipin saaminen onkin ilmaista, maksat vain käyttäessäsi luottoa. Joustotili on loistava avata samantien huonon päivän varalle joten näin ollen mikäli jonain päivänä tarvitset lainaa, näin sinulla löytyy siihen jo pelastus valmiina.
Mitä pienempi luotto on kyseessä, tätä nopeammin sen vastaanotetaan nopeasti tilille. Yllättävissä tilanteissa kannattaa varmasti suosia lainoja, koska muut vipit kuten kulutusluotot ovat huomattavasti hankalampaa luottoa toisin kuin pikavipit.

Hae heti pikavippiä ilman vakuuksia ja ilman korkoa

Useat ovat miettinyt, onko lainalla tulevaisuutta johtuen rajoitusten kiristymisestä. Voidaan joka tapauksessa olla erittäinkin varmoja, miten pikalainat eivät tule missään tapauksessa katoamaan kokonaan netistä, vaan jotakin luottoa on tarjolla niin ikään normaalisti tulevaisuudessa. Pikavippien hävittäminen ei välttämättä ole järkevin metodi vähentää pulmia. Vippejä rajoittamalla ei hävitetä ihmisten luoton kysyntää, vaan lainaa haettaisiin luultavasti siinä tapauksessa jotakin toista kautta.
Tottakai vippien summat voi huveta, vaikkakin lainasummat tulee suurenemaan. Lakimuutos on näkyvissä nytkin, koska entiset neljän kympin lainat on muuttuneet kolmen viime vuoden kuluessa tuhansien eurojen kulutusluottoihin. Summat lähtivät merkittävään nousuun parin kesän takaisen muutoken jälkeen. Jos pankeilta pyydetään lausuntoja, niin he ovat tottakai vippejä vastaan. Totuus siitä huolimatta osoittaa useasti, että pikavipit ovat useassa tilanteessa paljon halvempi ja käytännölisempi ratkaisu kun pankin myöntämät lainat.

Sen lisäksi 18v kykenee hakemaan pikavipin netistä nopeasti ja helposti

Useat pohtii useasti lainan pyytämistä lainan ja kulutusluoton väliltä. Vastaus riippuu täysin siitä, joka onkaan tarpeesi. Mikäli jutellaan kulutusluotosta, niin useasti esitetään muutaman tuhannen euron pikalainaa jota tilitetään lainapalvelulle jokunen vuosi. Pikalaina auttaa hyvin vaikkapa odottamattoman sekä välttämättömän laskun hoitamiseen, missä taas kulutusluotto suurempaan hankintaan, aivan kuten esimerkiksi televisioon.
Luonnollisesti pikavipin pyytämiseen tarvitaan lisäksi vähän suurempia säännöllisiä tuloja. Jos mielit pikavippiä huomattavasti löysemmillä rajoituksilla, niin pyydä pikavippiä.

Pikalainanhaku pystyy olla samoin simppeliä sekä nopeaa

Joustoluotto tai laina on vastaus silloin, mikäli elämässä täytyy kriittisiä maksuja: lääkärilasku, mopon remppaaminen, äkkilähtö Italiaan. pikavippiä voi hakea monista yrityksistä edullisesti, mutta silti mitä kautta lainaisin huokeimman pikavipin?

Ratkaisu onkin tämän sivuston pikalainavertailu. Sinun tulee vain miettiä määrä sekä tuon jälkeen miettiä mieleinen vippi sivulta. Useimmiten vipin saa heti tilillesi. Nyt on varmasti aika hakea juuri sulle toimiva laina. Mikäli tykkäät tulevaisuudessakin taata sinulle takuulla suosituimmat vipit, niin saavuthan sivuamme myöskin jatkossa sikäli kun olet pikalainan tarpeessa.

Pikalainanhaku voi olla niin ikään edullista ja nopeaa

Useat meistä turvautuu pikavippiin sitä varten, että sitä voi hakea jopa ilman kuluja sekä pikaisesti ilman vakuuksia. Rahaa voi olla oikeasti erittäin vaivatonta etsiä, koska jokusta poikkeusta lukuunottamatta et todella tarvitse vakuuksia saadaksesi lainaa. On varmasti siitä huolimatta parempi tietää, kuinka vakuudeton ei siis tarkoita sitä että luottoa saisi ilman palkkoja taikka pilatuilla luottotiedoilla. Saadaksesi lainaa sun pitää osoittaa omistavasi tarvittavat tulot ja ohella luottotietosi tulee etenkin olla kohdillaan.
Esimerkki vakuudellisesta luotosta on pankista lainattava asuntolaina. Saatat simppelisti arvata että asuntolainanssa vakuutena toimii normaalisti omistamasi koti. Kun et jostakin syystä kykene maksaa lainaa, siirtyy vakuus pankille, siis tällaisessa lainassa asunto. Vakuudelliset lainamuodot on tälla tavoin huomattavasti parempia lainanantajalle, koska asiakkaalla pitää tyypillisesti olla jonkinlainen vakuutus lainalleen.
Normaalisti vakuudetonta lainaa voidaan pitää jonkin verran tyyriimpänä.

Sitten kun lainaaja lainaa ilman vakuuksia, miten monissa pikavipeissä tällä tavalla on, ottaa yritys isomman riskin luoton takaisinsaamisen suhteen. Tämän vuoksi näillä lainoilla on suurempi korko. Miten arvataan, niin pikalainanhakijat eivät tänä päivänä täytä lainasopimuksen ehtoja ja tämä aiheuttaa ongelmia myös lainaajalle. Lainaajat, mitkä ei tilitä luottojaan pankille sovitun mukaan tekevät myös menojen nousua kun he luovat lisäkuluja pankille.
Tarjoamamme nettisivultamme löytyvistä vipeistä on osaa mahdollista hakea lisäksi vakuuden kanssa. Tällöin luottoa voi hakea pienemmällä korolla. Miinuksena on, kuinka vakuudellista vippiä ei saa heti tilille koska lainaaja tarvitsee tsekata vakuukisiesi todenperäisyyden.

Sitten kun tykkäät tarjota vakuutta, usein sulla on oltava jotakin tarpeeksi kallista kiinteää omaisuutta. Yleinen vaihtoehto markkinoilta pyydettävissä pikavipeissä on joka tapauksessa käyttää henkilötakausta. Jos muu henkilö vakuuttaa lainasi, niin sillä esitetään hetkeä missä jonkinlainen läheinen persoona takaa sun vippisi takaisinmaksun ongelmissa. Näin ollen valitsemasi persoonan informaatiot lisäksi syynätään ennen kuin pikavippiä voidaan sinulle myöntää.
Takaajasi varmistaa lainanmaksun sellaisessa tilanteessa, että sä et jostakin syystä hoida sovitun mukaan.

Ikävöitkö edullista pikalainaa taatusti nopeasti heti tilille ilman vakuuksia?

Pikalainan pyytäminen ripeästi on monimutkaista, koska nykysellään laki vaatii lainayrityksiä tarkistamaan lainaajien palkat ennen lainan lainaamista. Vaikka pikalaina heti tulisikaan, on se siitä huolimatta mahdollisuus hakea hyvin nopeasti, jopa alle 24 tunnissa.
Taa sujuva vipin haku ja kerro lainaajalle kaikki mahdolliset informaatiot palkastasi ja muista tuloista heti vippiä haettaessa. Älä missään nimessä kysy suurempaa pikavippiä kun varmasti haluat sillä luonnollisesti pienempiä lainojaa saa lainattua vaivattomammin kuin suurempia vastaavia.
Onkin olemassa lisäksi erilaisia lainamuotoja, missä otat vastaan käyttöösi oman tilin josta lainaa voi pyytää juurikin kun itse tykkäät.
Vaikkapa tämän tyyppinen luotto on hiukan erilainen, siinä määrin kyseessä on kuitenkin vippi. Joustoluotto tarjota sinulle mahdollisuuden nostaa pikalainaa tililllesi juuri silloin kun sitä eniten tarviit. Joustoluoton pystyy avata aivan millloin mielit, sillä itse tilin käyttöönotosta ei siis synny mitään kuluja, ainoastaan siinä tapauksessa että pyydät vippiä tililtä. Joten mikäli voit halutessasi tarvita vikkelästi pikavippiä, niin on hyvä pyytää joustotili välittömästi valmiiksi.
Muistathan myös miten pienemmät pikavippisummat on tänä päivänä hirvittävästi helpompi pyytää vauhdikkaasti käyttöösi. Tärkeissä tilanteissa ei siis ole fiksua kysyä monen tuhannen euron kulutusluottoa, minkä myöntämiseen tuhlautuu huomattavasti pidemmän aikaa.

Hae käyttöösi kesän 2017 halvimmat pikalainat vamasti kannatavimpaan hintaan

Lainoista keskustellessa muistutetaan usein uudistetuista ehdoista ja kuinka nämä tulevatkin nopeasti tappamaan kaikenlaiset pikavipit. Usein menestyneimmät ja suositut toimijat jatkavat palveluaan ja luottojaan jatkossakin. Siitä huolimatta että vippejä muutettaisinkiin hirvittävästi enemmän nykyisestä, niin se ei todennäköisesti poistaisi velkaantumista. Pikavippiä otetaan tarpeeseen ja sitten kun ei olisi vippiä, raha pyydettäisiin jostain muualta.
Toki lainojen summat voivat pienentyä, mutta summat tulevat kasvamaan. Siinä missä muutama vuosi sitten tahdottiin oikeastaan pelkästään muutaman satkun vippejä, niin tällä hetkellä suositaan jopa muutamankin tuhannen euron vippejä. Lainasummat lähtivät isoon nousuun heti kahden kevään takaisen pikavippilain jälkeen. Silloin kun pankeilta udellaan mielipiteitä, niin he on ehdottomasti ankarasti vippejä vastaan. Elämä monesti todistaa monesti, että pikavipit on jossakin asemassa paljon edullisempi sekä helpompi apu mitä kivijalkapankin lainaamat vipit.

Pieni ja halpa pikavippi voi välttää itsesi lukuisalta isommalta ongelmalta vastuullisesti pyydettynä

Useat pohtii joskus pikalainan lainaamista vipin ja luoton väliltä. Niin toimivaa ratkaisua ei saata tarjota, sillä sopiva laina riippuu juuri sun ongelmasta. Kulutusluotto on suurudeltaan suurempi eli laina-ajaltaan pidempi toisin kuin luotto. Pikavippi auttaa hyvin esimerkiksi odottamattoman ja välttämättömän laskun hoitamiseen, milloin kulutusluotto suurempaan hankintaan, kuten muunmuassa laivaan.
Silloin kun nostat lainaa, joten sinulta edellytetään useimmiten myöskin tarkempia tietoja. Pikavippiä on monesti käytännölisempi lainata, johtuen sen pienemmästä summasta.

pikalaina välttää sinut usealta suuremmalta ongelmalta vastuullisesti pyydettynä

Pikalaina tai pikavippi tulee olemaan vastaus siinä tapauksessa, jos eteen täytyy äkillisiä menoja: ylättävä lasku, ajoneuvon korjaus, äkkilähtö Turkkiin. vippiä voi saada kymmenistä lainapalveluista edullisesti, mutta silti mistä vertaisin huokeimman luoton?

Suotuisasti pikavippivertailun avituksella pystyt katsomaan joutuisasti että halvalla parhaimman pikalainan oman tilanteeseesi. Sinun täytyy pelkästään katsoa määrä ja sen jälkeen valita mieleinen pikavippi listasta. Tavallisesti vipin myönnetään ilman odottamista tililleilman vakuuksia. Oot tällä hetkellä kykenevä lainaamaan luottoa huolettomasti ja taatusti luotettavasti tarjoamamme lainavertailun kautta. Kun mielit tulevaisuudessakin varmistaa sinulle varmasti suosituimmat pikalainat, niin käythän lainapalveluamme samoin tulevaisuudessa sikäli kun olet rahan halussa.

Ethän tilitä turhaan liikaa vaihtoehtoisesti katso vertailullamme halvimmat pikalainat vuodelta 2016

Jotkut meistä tukeutuu pikavippiin sen takia, että sitä voi hakea simppelisti sekä pikaisesti ilman mitään vakuuksia. Aivan tyystin vakuuksia on mahdollista kysyä lähestulkoon mikä tahansa pikalaina. Muista, että vakuudettomalla pikalainalla ei tarkoiteta pikavippiä, jossa ei siis tule esittää palkkaasi. Vippipalveluilla onkin samanlaiset säännöt vipin myöntämiseksi ja nämä ovat esimerkiksi riittävät kuukausitulot sekä hyvät luottotiedot.
Esimerkki vakuudellisesta lainasta on pankista haettava yrityslaina. Saatat helposti arvata että asuntolainanssa vakuutena toimii tietysti ostamasi asunto. Luonnollisesti, mikäli et pystykkään maksaa vakuudellista lainamuotoa lainanantajalle ajallaan, näin nimittämäsi vakuutus siirtyy vipinantajan omaisuudeksi. Vakuudelliset lainamuodot ovatkin tällä tavalla normaalisti parempia lainapalvelulle, kun lainanhakijalla pitäisi aina olla jonkin sortin vakuutus vipilleen.
Vakuudeton laina onkin tyyrimpää

Kun toimija lainaa ilman vakuuksia, kuten monissa luotoissa tälla lailla on, ottaa lainapalvelu moninkertaisen riskin pikalainan maksun suhteen. Sen takia lyhytaikaisilla lainoilla on isompi korko. Aivan kuten tiedetään, niin kaikki eivät läheskään aina seuraa lainasopimuksen ehtoja ja tämäkin tuo haasteita lisäksi lainaajalle. Lainanhakijat, jotka eivät hoida pikavippejään takaisin sovitun mukaan synnyttävät samoin menojen kasvamista koska he synnyttävät kuluja lainanantajalle.
Parille sivustollamme listatuista yrityksistä on mahdollista antaa lisäksi vakuuksia. Vakuudellinen laina käsittää tietenkin sen lisäksi halvempaa korkoa. Vakuudellisen vipin hakeminen tosin mahtanee kestää hieman kauemmin, sillä vakuuksien olemassaolo pitäisi tarkistaa.

Vakuudellisiin lainatapohin on mahdollista tarjota vakuudeksi esimerkiksi taloasi taikka toista kiinteää omaisuutta. Monesti vakuutena siitä huolimatta käytetään toista ihmistä. Tämä merkitsee usein, sitä miten kaverisi tai toinen sukulainen takaa sen miten palautat pikalainan yritykselle sovitusti. Henkilötakaajan tiedot tarkistetaan lainanhakuprosessissa joten kunhan vain ehdot ovat kunnossa, vastaanotat lainaa.
Takaajasi suorittaa lainanmaksun sellaisessa tapahtumassa, että sinä et jostain syystä hoida sovitusti.

Kymmenet pikalainat tarjotaan jopa korkokuluitta joutuisasti tilille

Vipin hakeminen ripeästi on hankalaa, sillä nykysellään sääntö edellyttää vippipalveluita katsomaan lainanhakijoiden palkkatulot ennen pikalainan myöntämistä. Vaikkei joustoluotto heti siirtyisikään, on se siitä huolimatta edellytys hakea melko helposti, vieläkin alle 24 tunnissa.
Voit taata vipin vikkelän myöntämisen liittämällä heti pikavippiä pyydettäessä kaikki mahdolliset tiedot tuloistasi. Ethän missään nimessä hae suurempaa lainaa kun varmasti tarviit koska todennäköisesti pienempiä vippejä voi saada pyydettyä vaivattomammin mitä suurempia vastaavia.
On oikeasti olemassa myös eri vippejä, joissa saat itsellesi oman tilin josta vippiä saattaa ottaa justiinsa silloin kun itse tahdot.
Tälläista lainaa pystyy myös pitää pikalainana. Tällaisessa pikalainassa voit hakea nostoja juuri haluamasi määriä mihin hyvänsä aikaan. Joustoluoton saattaakin avata aivan millloin tahdot, koska itse tilin käyttöönotosta ei synny yhtään mitään veloituksia, ainoastaan siinä tapauksessa että otat rahaa tililtä. Sitten kun siis sinulla ilmenee tilanteita, että tarviit pikalainaa samantien, ota joustoluottoa etukäteen.
Huomaa myös että pienemmät pikavippisummat on tyypillisesti huomattavasti helpompi saada vikkelästi tilille. Jos pikavipillä on siispä kiire, niin unohda kulutusluotot sekä vertaislainat, ripeimmän lainapäätöksen saat joustoluotoista sekä pikavipeistä.

Kysy kulutonta ja korotonta pikalainaa koroitta nopeasti tilille

Useat onkin ajatelleet, onko pikavipillä tulevaisuutta johtuen rajoitusten kiristymisestä. Usein vakavaraisimmat ja suositut toimijat jatkavat palveluaan ja lainojaan jatkossakin. Usea tahtoo pikavippien säännöstelyä velkaantumisen vähentymisellä, mutta silti varmasti asiat ei tapahtuisi mitenkään helposti. Pikavippejä säännöstelemällä ei poisteta asiakkaiden luoton tarvetta, vaan luottoa pyydettäisiin luultavasti siinä tapauksessa jotakin toista kautta.
Toki pikavippien summat voivat huveta, mutta summat tulee kasvamaan. Lakimuutos on oikeasti näkyvissä samantien, koska vanhanaikaiset neljän satasen luotot on vaihtuneet parin lähi vuoden vieriessä tuhansien eurojen luottoihin. Ennen uutta lakia tämä on ollut kovin harvinaista. Siinä tapauksessa että pankeilta udellaan mielipiteitä, niin he ovat tottakai rankasti pikavippejä vastaan. Tosi asia kuitenkin on, että laina on monesti kuluineen ekonomisempaa vippiä mitä pankista myönnetty luotto.

Pikavippi ilman vakuuksia on varmasti edullinen sekä nopea vaihtoehto yllättäviin huoliin

Normaalisti pankit antavat lainaa että kulutusluottoa, minkä väliltä ratkaisu tulisi tehdä. Ratkaisu riippuu täsmälleen siitä, joka oikeasti on tarpeesi. Kulutusluotolla kuvataan pääsääntöisesti moneksi vuodeksi lainattavaa huomattavaa pikalainaa. Mikäli taasen tahdotaan pientä elikä vauhdikkaasti palautettavaa lainaa, niin lainataan monesti laina.
Luonnollisesti pikavipin lainaamiseen edellytetään myös hieman suurempia kiinteitä kuukausituloja. Jos mielit pikalainaa hieman vähäisemmillä rajoituksilla, niin hae pikavippiä.